Sunday, May 1, 2011

Ceritera Talipon Bimbit Gua (Part 2) -.-

SALAM.

nahh. sampai jugak hajatt gua nak sambung sejarah ni. bukan takde idea la. tapi amatlah malas nak menaip-naip. taipan ini membuatkan gua rasa pening dan bengong. aiyakk. ok. dah la sikit-sikit intro. nak sambung citer la pulakk.

sambungan...

genap 21. mei. 2010 gua menjejakkan kaki didunia pengajian yang up sikit dari sekolah. tak kire la sekolah tadika, rendah, tinggi, separuh tinggi. tapi gua rase ni adalah yang tinggi dari sebelumnye. ha ! korang ade rase sesuatu kebenaran tak kat sini ? -.- ala. gua nak cite gua masuk uia je. zz. mase gua masuk tuu, gua gune dua bijik phone je.

k550i

dan 

N1110

ni je termampu gua nak bwk p uia ni ha. tapi skang casing dah jadi kaler pink. sbb mase gua lepas spm, tak sempat nak pegi carik keje. gua dapat pergi melakukan amal yang amat baik iaitu menyahut seruan kerajaan untuk berkhidmat kepada negara. adoii. gua buat-buat suke je pegi sane. baiknye kerajaan ! terima kasih ye :) (gua terime kasih sbb dapat duit dan dpt balik awal drpd bese je. muahahaha ) pastu gua duk kat uia ni, gua mental phone ni asyik mabuk. pastu gua punya mmbe ni pndai je usha aku. "mon, ko bli jela phone tu kat aku, nk bayar bile2 pon takpe" hadoii. mcm tula pulakk. pastu gua amik a. harge RM30 je, cash gua bayor mase tu jugak. hah. 

N1650


 ha. ni masih idop lagi smpai skang dan tak digunakan. hmm. tak lame lepas tu, gua ngan mbe bilik gua ni iaitu MOI ! bercita-cita nak sebijik blackberry tapi taknak yang ade bola tuu, nak yang rata. ha ! so, kitorang survey a kat tenet pagi petang siang malam. last, jumpe laa. moi ni beli dr mbe kpd mbe gua, gua pulak beli dr orang laaa. gua tak suke sgt ammik mende 1st. kang takpuas hati cemane ? dahle mahal. hadoi. baik gua amik 2nd. tapi cari yang mantop laaa. tapi kalo dpt mende yg problem byk, ha ! korang kimsalam jela kat org kedai tuu ye ? :) pastu sblm raya haji gua beli laa. dapat a gua rase gune bb selai.

CURVE 8520

aha. dah penat gua gune ni, tapi gua still guna. zz. lepas sem 2, gua cuti lama gilaaa sebab tak amik sotsem. whew ! ramai yang mabok nak sebut. pakat-pakat jadik shotshem -.-" aha. pastu baik gua sebut sotsem ! tade a slh. haha. yess. gua hebat. zz. eh, pastu masa gua cuti, gua ada la keja sikit2 kat stesen myk paksu gua ni, adoi ! skang pon gua tgh keje ni ! sempat lagi update blog kan ? -.- ehh, duit elaun sem lpas pon gua tak guna habis lagi. gua buat amik lesen ketaa. wow. guna duit sniri ni. pastu gua usha, ade a sikit duit lebih, gua sapu a selai phone nokia. sbb gua memg dah maleh nk caye kat sony dah. muahaha. boo sony :p  p/s: sape2 gune sony pon aku boo jugak. hahaha 

tara !
N5320xm

aha. dah. ni phone yang paling last gua beli stakat ni. haha. stakat ni jela ehh. yang akan datang tu belum taw lagi yaww. hanya Tuhan je yang tahuuu. :)

.: tamat :.

......................................................................

WASSALAM





2 comments:

che ANIS™ said...

fine . gua rela kena buu dengan lu . sebab gua pakai fone sony .. hampeh !

monkawanmoi said...

hahaha. booo. muahahah :D

Post a Comment