Sunday, April 10, 2011

Adoi.

Hey readers !
Assalamualaikum.

Hmm. Rase mcm tade mende nk mrepek tp kena gak update blog ni sbb da BERSAWANG DAN BERHABUK ! hah. Nk tnye korg laa. Ade tak idea lg ape yg nk dibuat ngan blog ni ? Rase mcm nk ltak game lam blog ni. Tp boleh ke ? Hahah ! Kalo boleh, tade la pembaca dtg  blog ni hanya utk membaca entry yg tak penting or mendenga lagu yg tak berapa merdu nih. Hah. Apakan dayaa.

Eh ! Bole a ltak game lam blog ! Haha. Ce tgk.


Tp la kan. Game y aku baru ltak ni nmpk cam pelik. Haha. Golf ape tah cmni. Siap Ada warning lagi.

THIS GAME CONTAINS SCENES OF EXTREME SIMULATED 
VIOLENCE. NOT SUITABLE FOR YOUNGER PLAYERS ! 

Haha ! Ini sgt lawak. LOL ! Padahal tah pape je game dye -.- Kalo korg rase2 nk ltak gak game pelik cmni kat lam blog korg, silakan la. Tapi bile dah ltak nanti akan menjadi amat kesian kepada sahabat-sahabat pembaca yang mempunyai plan internet yg amat slow utk loading page blog korg. Haha.,

Ok done. Sawang dah disapu sket dahhh. Wassalam.

0 comments:

Post a Comment