Wednesday, April 13, 2011

Zz la !

APA NI ?


NI LA IIUM takpon UIA.

ha. apa yg nk diceritakan adalah. skarang saya menginap disini laa. di UKC227 ! jemput la mai beramai2 sini. ha. jgn malu jgn segan. siang atau malam. jantan atau betina. wanita atau lelaki gagah -.- jemput la dtg ye. kedatangan anda semua dialualukan walaupun saya hanya menumpang je kat sini. ha. memg tak sedar diri menunmpang. dah la menumpang pastu ajak org ramai-ramai dtg lak. zz. tp apa aku kesah ? skang bilik ni dah +3 orang drpd yang asal atau sepatutnya. haha. apakan daya. terpaksa gilir-gilir tido ohh. korg penah buat ke ? shift 12am-7am pastu 7am-2pm. haha. korang pilih a shift mana korg nak.

heh. ni memg syok. tido pon ade shift. ni melatih kite utk jadik disiplin bila kerja nanti. ha. -.- apa aku merepek. ade kaitan la sgt. heh. tp takpe. stay cool. wat mcm tade org yg taw. tp sy rasa mcm betol la pulak. bila tido pon ade jadual cmni. nanti mesti tade masalah kalo mase keje kan ? sebab org INDON kate. "MELENTUR BULUH BIARLAH DARI REBUNGNYA" ha. itu indon yg kate. buat mase skarang ni dalam umor 20 and below boleh la dikatakan rebung lagi walaupun tak berapa rebung la sgt. tapi kalo dah memg jadik buluh, perghhhh ! memg tak la nk bentuk lagi. TAK DAPEK DEN NK NOLONGNYE. 
ha. korg taw apesal sy ade kat uia ni ? ha. saje je sbenonye melawat mbe-mbe yg tak berapa sehat kat sini. rindu la pulak. aww. pastu alang-alang dah smpai sini, nak la pegi amik sijil spm kat SMAP LABU.

APA PULAK NI ?


NI LA SMAP labu

ni la sekolahnye. ehh. bukan. ni bukan skolah laa. ni lambang skolah saje yg kene tampal kat baju skolah dulu-dulu. pastu ade jugak mende ni kat tie kitorang. zz. asal la noob sgt tie kitorg lah. tak mcm skola lain punye pon. maturd je. tie kitorg ni. zz. ape tah. ritu ade la satu hari ada khabar angin nk ade tie baru. sume org suke laa ! tp la pulak kan. tak dapek den nk nolongnye ! memg betol-betol kabor angin laa. isk. smpai hati. nak sedapkan hati. ckp jela nanti tu ade la nk tuka. tp smpai skang tak tuka lgi kot ! tp skang sy tak kesag sgt la. sb dah tade dah duk sane. heh. tp khamis ni kena pegi kejap amik sijil spm. pastu weekend ada la plan sikit-sikit pastu balik la ! sapa nk DATING jom la ! MUAHAHA. 

wassalam :D 


0 comments:

Post a Comment