Sunday, January 30, 2011

=.="

adess. tak bejaye la akuu. ak tak cukup baik dan berkaliber. haha. tapi takpe lahh. ak tak kesah. nak wat cemane. maybe ak kene single lame2. wakaka. baru je igt na clash ngan single. haha ! tak jadik. so, its okey. ak nak men dota lah ! its better ! MUAHAHA. ok. fullstop. ak nak berkawan dengan semua org y ada kat dunia ni. hee. cepat ! sape nak jadik kwn ak. n pasni. ak taknok pikir pasal nak carik awek. kakaka. awek oh awek. takpelaa. apela sgt awek ? ak rase kalo bg aku, nak ade awek ni sbb nak tmbh smgt sikit. hehe. adela supporter y permanent. takde la cam mbe2 je. tak permanent lgsung. cam biskot ah. jap ade, jap takde. walla ! so, plan ak tak menjadi then ak nak cancelkan tros plan y sewaktu dengannya buat selamanya. hehe. korg taw ? tak tau sudahhh. wheww ! then JGN SEKALI2 KORG BERTANYA KAT AKU ! haha. nmpk tu ? CAPITAL LETTER kot. hahaha. memandangkan aku akan semakin sukses dalam mencari pendapatan sampingan sambil belajar, then sape y jadik awek aku, akan kompem loded ! haha. tapi sekarang suda telambat kalo bercita2 nak awek aku. ak nak tguu ak besor dan MATURD sgt2 dulu ahh. =.=" hahahah. amende ayat aku tu ? wootwoot. ak pon pelik. tai wat2 tak pelik sudaaaa

ok. sambung. ak ni jenis tak bekire n ak tak kesah pasal duit. sooooo, sape y nak tolong aku jage duit aku kalo dah byk sgt nanti ? ahaaa. sbb tula ak perlukan seseorang utk menolong akuu. haihhh. tapi sekarang all plan cancelled. n AKU KENE JAGE SENIRI DAN SORANG-SORANG. hahaha. kalo nak minx tolong mbe bilik aku ni. alahaiii. nmpknye habis dulu laaa. baru suh jage kejapp, LESAP ! memg tak bole diharap. ak hanya bole belanja serba sedikit sahaja kepada mereka. *tapi ak rase tu mcm mencukupi utk dorg. hoo. y tak penah kene blanje tuu, nanti2 okeyy ? SABAQ LAAAA. isk. belanja2 ni , takda hal lahh, jgn risaoooo.habaq mai saja, ada duit, memg ak go. :)) takdee hal lah. mbe2 kan ? wootwoot. mbe ohh mbe. btw, siyesly, ak y suke kwn ngan pempuan kerr pempuan y suke kwn ngan ak ?? @@" aha ! itu persoalannya. memg agak pelik. tapi memg ak suka berkata y pelik dan sgt pelik lagi bila ak y tengah pelik ni tnye soalan y pelik. adesss. weiweii. memg fon ak ni aku rase nak OFF bole ? kekeke. memg ak rase takkan ade da org y mesej aku except y urgent2 seperti ajak kekelas, program, meeting. wakaka. itu saja la kot. haha. buat masa sekarang, kredit mxs ak ada RM33.07  dan clcom ak RM9.00 tepat ! wahh. menakjubkan. nak tgk sampai bile bole stay. haha. tapi la kan, celcom ni suke tarik kredit ak dan bagi msk "Blackberry Social subscription has expired.RM1.00 has been deducted fr yr account"  iskk. memg mental laa. hari2 pulak tuuu. =.=" nak kena off ke ape ? iskk. memg nak kena ni.. aigooo.

\ o /
 |  |           down tak down ? ini dia ! cheerup !!
/   \

2 comments:

messyme said...

aigoo!! amin!
entry apakah ini??? hehe..
awak, saya pown termasuk dalam golongan2 d atas nie ker??

monkawanmoi said...

haha ! entahla entry apa ni. wakaka ! golongan ape ? =="

Post a Comment