Sunday, February 20, 2011

LoL !

aku sering melihat orang menulis.
pabila tiba dihujung ayat, pasti ada 'LOL'..
apa tu?
mungkin bahlol..
lolipop.
ntah.
aku jua keliru waktu itu.
setibanya aku sudah tau akan kebenaran.
kegunaan perkataan ini sering menjadi bahan ketawa aku.
LOL itu - Laugh Out Loud.
LOL itu juga - Lots Of Love
knp nk guna shortform perkataan ni kalau tak tahu maksud?
hahahaha

ksian...

duhh. bukan itu y diceritakannyaa. kwkwkwk. ada ni. hoo. nk tegelak gila gila. taw sbab hapee ? SEBAB ! AK TAK ADA FACEBOOK sudahh. kah2. mcam cool. ada org asik perli aku ada ramai kwn. adoii. tak boleh ek ad kwn ? ooo. baru ak tawu mehh. soo, ak deactivate laa. yeah ! ak tak rase rugi pon. tp ak rase mcm ak ni cool. hahak. gilo hape aku ni. zz. ehh ! jap ! tetibe ak tringat pasal formspring.me akuuu ! haha ! trus ak try log in. kakaka, tersgtlah lawak bahawa tak boleh nk bkk pn. yeah ! lagi la cool ! emm. igt pulak ak pasal twitter. haha. bole guna lagiii. :p wkwkwk. kalo twitter ni ak tade la sosial sgt. folower ngan y difolow pon. elee. ciput ! hah. takde hal lahh, kk. kalo nak carik ak. carik dimana anda taw saya berada okeh ? yeahh ! 

BYE BYE FACEBOOK ! :D
*smpai bile je ehh ? LoL !

2 comments:

anagogicus said...

tgk badge FB kat tepi tuu , da jd laen da hehe

monkawanmoi said...

hahaha. tula pasal. FACEBOOK. cantik jeh. haha :D

Post a Comment