Wednesday, February 9, 2011

wow !

setelah sekian lama tidak mengupdate blog goblog ini. woo.rase nak menaip beberape patah perkataan lah pada hari ini. wakaka. sebelom ni. asik HASBULLAH BIN YUSUF sahaja y mengupadate dengan cerita karut marut beliau tersebut. hahh. memg kaarut. mulai dari mengarut disini lah beliau telah menghasilkan sebijik blog karya beliau yang dinamakan http://oranghebatmelebat.blogspot.com/ wooo. memg hebat melebat. tak lame lagi tuuu. xde la mende nak update tuhh. bese laaa. awal2 memg lebat bai ! wooo. tak caya sama gua ? kita tunggu dan lihat yawww. nak cita pasal semalam. isk punya la excited jumpa mbe sebantal sekatil seberus gigi sekasut seselipar nii. mamat ! haha. akhirnya dapat juga ku berjumpa mu setelah sekian laamaaaa. aigooo. gilak lamak tak jumpa sama luu. dan sorg lagi pahlawan y terselamat dari perang call of duty.  KN . hahha. selamat tiba di bumi Malaysia y tercinta pada minggu lepas katanyaa. ntah bila nak pulang kebumi ambia' pulak entahlaa. org sana sedang hebat melebat menghujankan peluru2 dan berpasirkan kelongsong2 peluru y bertebaran.

ok. nex. dorg sampai 5.11ptg dan melepak sini smpai 8.11mlm. betol ke ni nyahhh ? haha. xpe. smbung. sempat pegi melelong kat pasar malam pulak nak habiskan duit. maklumlah duit terlalu byk. wah2. mana mai ? bank laaa. tanya lagi. kepulangan mereka disambut shahdu oleh arep , azri , fathi , pedot , akram , azharuddin , dan bumi uia. haha. ramai kott. makan sudah kyg, rindu sudah lepas. balik bilik tido lahhhh. hahhaa. sodap lak ai tidonye nyahhh. bangun2 menggila satt. then snnyum tgk esei2 b.i hahaha. nak wat cmana. kena tgk jugakkk. harini exam kott. cuak agak cuak tapi kena cool. hohoyeahhh. syiok wat esei bi sebenanyee. kalo untung, dpt la byk hiasan dalaman dari lecturer. bunga2 merah byk ohh. ranting2 pulak meliok lentok sbb tulisan memg la mcam cakar ayam. cakar ayam lagi hensem kott. @@

GOOOD LUUUUCK EPT !

3 comments:

sebu said...

hahaa..butoh botak..btw..jemput jemput datang ke blog ini ok :)

xEyan xOra said...

hahaha. kene market seh kat sini sebu. ahoo :P

monkawanmoi said...

sebu : hahahaha. amik hang !
xeyan xora : wakaka. sebu memg ske maket2 nii

Post a Comment