Sunday, February 6, 2011

masih berdarah?


'masih berdarah lukaku..pedih menikam jiwa..simpulan cinta terlucut kini..menyapalah derita..' pergghhh start2 da nak jiwang2 an?haha..entry kali ni bukan pasal romance2 la sayang oiii..cuma nak menyatakan kejadian berdarah yg menimpa diriku hari ni..adoiiiii...sakit..bengong da kepala ku hari ni -_-' macam ni kejadian sebenar bermulaaa....

pada suatu malam yang seram seram sejuk tuh, after finishing my skype-ing ngn my ANGAH yg comel tu *haaaa, da kembang..hahaha :D ..sebenarnye x finish pon lagi, tetapi ABEN(bukan nama sebenar) mengajak aku keluar ke kedai mamak kerana lapar katanya.. (scientific name for keluar lewat2 malam ni fly sebenarnye, yang x tahu tu padan muka, malas aku nak terangkan..haha) dalam hati kata 'kaco la mamat nih, baru nak manja2..haha..tetapi member punye pasal an? ok aben kalo aku keluar payung teh tarik ok? hhahaha..dapt la teh tarik free malam tu..hoho :D..ok angah, paksu gerak dulu ye..kalo boleh jgn tido lagi tw :)

after that, dengan aku pakai baju melayu full( kaler pink lagi tu, da macam baju pengantin dah ) dengan slumber memulakan langkah ke kedai mamak berhampiran..perjalanan pergi tu bukan main smooth lagi..kejap je da sampai sana walaupun jaraknye agak jauh la..haha...sesampainye kami terus memanggil mamak tersebut, neeeeiiii, bagi kami bla bla bla bla..xkan part menu pon nak cerita kot..haha..(ingin dipendekkan cerita)n then kami tggu n then sampai n then makan n then bayar n then bla..haha ..here is the interesting part of the stories :)

kami pon memulakan langkah pulang ke universiti ***** antarabangsa Malaysia tu..segan pulak kaw nak bagitahu nama universiti ko an?haha sengal..jalan punya jalan punya jalan, tibalah di pagar yang kami suppose untuk panjat..dengan hati yang bersemangat dan kencang time tuh, baru je nak panjat ternampak kami sorang mamat nih..dalam hati aku' dia watpe la sial malam malam nih' haihhh.belum sempat nak tegur dye dah sergah kami dulu.."hahhhh, panjat! panjat! panjat!" baru la tahu pak guard rupenye..kami tenang je pada mulanya tapi bile da start tiup wisel tu, ape lagi cabot lah..haha..*macam jadi ref lak pak guard uh main tiup2 wisel -_-' mampos dye la, aku kisah apa..lol..lari punye lari sampai la kt port yang diizinkan memanjat yang satu lagi, tanpa berfikir panjang terus aku panjat..masa tu aku tak tahu ABEN(bukan nama sebenar) da panjat ke belum..

okok..sekarang aku da dalam pagar, tapi belum selamat lagi..xnak la nanti kantoi katak je pastu kena bayar rm50.00 macam tu je an..da la tengah kering nih.plus rekod aku clean lagi setakat ni(x penah kena saman siot!)haha :D malam itu 'adrenaline rush' telah membantu aku lari lebih laju..tdak pulak direkodkan km/h nye..haha..pak guard tu sedang naik motor sekarang nih, hampir je nak langgar aku..kurang ajar betul..shit hang guard..aku pun lalu la ikut tangga where definitely dye x leh guna motor da nak kejar aku..aku pun menjangkau anak2 tangga yang banyak sehinggalah aku TERHANTUK kat tiang uh..adoiii adoii adoii..dalam keadaan panik tu kisah ape aku sakit ke tak..haha..pak guard tu pu dah tak kelihatan..mentang2 buncit malas ye!!lain kali upah la yang tough2 dan laju2 macam Usain Bolt ke..haha..tapi kalo betul dye upah orang camtu mampos aku..lol..

now sampailah hamba dalam bilik..fuhh selamat..terus ditukar baju melayu tadi takut diorang datang bilik lak check an? takut jugak ko..haha..time tu la baru nak start sweat2..adoi basah sudah..lol..si aben ni x kelihatan pulak..mane ko aben?selamat ke x?kalau kantoi jangan petik nama aku pulak..pleassee..tp selang beberapa minit tu sampai la dye..pergghh nasib baik sume selamat..haha..masa tu kepala aku da terasa bengkaknye..tp biarlah, org tough an?huhu..terus aku online tetapi myANGAH da tido dah..hummmh..hampa terasa..sobb3..masa tulah aku start pening pening nak muntah pun ada..giler babi bhaii malam tu..nak amik air kat meja sebelah pun x larat..suruh si aben amikkan..minum air skit pastu dah2 ak nak tido..sumpah penat hari nih..dan seperti biasa switch on the mp3, switch off the light terus tido although kepala berdenyut denyut lagi..

sebangunnya aku the next morning after tido yg nyenyak la sangat tu, dalam keadaan mamai2 aku rasa la tmpt bengkak semalam..ohhh SHIT!!!!ada darah beku..damn sampai berdarah ke semalam? patut la bengong semacam..adehhh...p mandi pon pedih ni..so aku terus la bkk lappy usang nih...baru la aku taw rpenye angah pon cirit birit dan muntah2..nak gelak kesian pulak..hahahahaha :D gelak jgk :p so kite senasib la ye semalam..ermmm about darah beku nih..nak kopek sakit so aku biarkan jela..dengan slumber p mandi walaupun pedih..*aku lebih rela pedih daripada busuk..haha..okok and for your information, sampai sekarang MASIH BERDARAH !

5 comments:

xEyan xOra said...

hahhahahhaha. heyy, angah ckap die xcirit birit lahh. muntah jer. amboi amboi.sedap tambah cerita. sekeh nakk?? hahaha.nice entry. lawakk. :D
and btw, im quite busy for this week. nak siapkan asgnment siot. haha. klau xbusy i'll buzz u okay? ngee. stil berdarahh. hey, do make me a favour dear fren. g check doctor kkk? tc gila. :P

sebu said...

haha..xmo check doc..cuak..btw exam esok lusa..kang masuk wad ssh plk ;(
bkn cirit skali ke?diarhea kan merangkumi semua aspek tu..huahuahuahua..:D
gonna miss u babe :pPPPPP

xEyan xOra said...

amboii2. cmni lahh. klau still jugak sakit in one week, u have to see doc okay?? klau tak siap. :P
ehh2. muntah je lah. mane ade cirit ke birit ke ape ke. hoho. ehee. ngade ngade. :P

Khalis in Wonderland said...

haahahaha epic gila story ni

monkawanmoi said...

hahaha. tanye sebu~

Post a Comment