Thursday, March 3, 2011

Yes ! (Y)

salam

Hello blog ! cehh. lama tak melawat hang. malas la nk update. kalo nk suh story tuu. byk je ohh. tp apakan daya, kemalasan yang teramat sgt telah menguasai diri kuu. Yes ! akhirnya dpt gak ak tulis ni. memandangkan pasni ak akan jarang dah online blog sbb kat rumah ak mane ad tenet woo. takleh nk pasang, kang tade org nk gune. fuuhh. bazir disitu. jadi, bila ak menetap di kampung sahaja lah ak boleh online sikit. online byk2 nk wtpe ? bkn nak wtpe pn ler. fb pn tarak ! kekeke. tapi la kan. kalo tade tenet, cemane ak nk men dota ngan rakan2 akuu. :( okayy, sedih kejap lahh.

dduk rumah nati, ak nk lepak2, tolong bapak aku, tolong mak ak la smbil2 tuu. sbb dah tade mende k buat sgt lah kan. kalo ak tak tolong mereka, mesti ak tido seharian. wooh ! itu sgt teruk. jadi, ak tak mau terok2, then ak membuat keputusan utk bangun lebih awal utk mengimarahkan rumah ak y sunyi sepi tanpa ak dahulu. yeahh. agak seronok dan tidak sbb tade tenet. nsib baik ad bb, boleh a online sikit2. tak salah kan ? tapi la kan. bila ak nk smpai rumah ni ? ak rasa nak balik hari ni tp mcm tak la pulak. ceytt. esok brader ak nak balik ohh. lama sey tak jumpaa. boleh pau dia. heh. ak ckup tak pueh hati kalo dia asik loded jeh. cehh. taw la maktab pn. loded sket2 dah laa. duhhh.

permulaan cuti agak menarik sbb ak stay kat kg ak y berinternet ni. haha ! sb tu je jadik menarik sikit. hah. ak lepak sini pn sbb lame dah ak tak balik bercuti. jadii bila dah becuti, cuti la sungguh2. haha. dah dkat sminggu kot ak duk sini. mane la ak smpai rumah lagi. keh3. rini mungkin ak nak balik. mungkin. haha. ak duk sini penat melayananak2 paksu ak ni je. aduii. nakal sekor2. hehh. pastu ak main game (DOTA) pastu pejam mate utk tido, bgn makan. haha. memandangkan sini berinternet, ak da dunlod cite melayu. aku masih dara, khurafat dan haq. haha. itu je y ak duhnlod. y lain2 nanti lah. haha ! ker korg ad nk suh ak dunlod ape2 cite ? bak datang ! ak tengah baik hati ni. hehe. tapi la kan. kalo cite korea jepun. alaa. korg dnlod sniri la ye !

wslm.

9 comments:

Ariff Ashman said...

gile. ingat dah lame sampai umah.

monkawanmoi said...

hehehe. tula pasal. jauh ooo umah ak dr uia. kah3

meruhe said...

downloadkan cite katun lah.HAHA

Aen said...

amon, lama ang menghilang an?

monkawanmoi said...

meruhe : ehh ? sape meruhe ? -.-"
aen : haha. lame ke ? wakaka/ ade je

melati_jelita said...

knp yg ak komen td xdek???Waaaaaaaaaaa TT

monkawanmoi said...

ape y takdekk ?? haaa ?

melati_jelita said...

komen lerr.....ape lg..

monkawanmoi said...

KOMEN APEEE ? HAHA?

Post a Comment